Kees wint 10.000 euro met collecteweekactie VriendenLoterij: “Helemaal geweldig”

Tijdens de collecteweek van ReumaNederland liep een winactie samen met de VriendenLoterij. Bij iedere donatie kregen gulle gevers een actievoucher waarmee ze kans maakten op een prijs van 10.000 euro, als dank voor hun steun. Kees van ’t Westeinde uit Zeeland won dit mooie bedrag.

Als hij kleingeld in huis heeft, geeft Kees van ’t Westeinde (61) eigenlijk altijd aan het goede doel. Zo ook tijdens de collecteweek van ReumaNederland, afgelopen maart. “Ik gooide 4 euro in de collectebus en kreeg een actievoucher met een wincode om kans te maken op prijzen. Die legde ik in huis op een stapel en keek er eigenlijk niet meer naar om.” Tijdens het opruimen kwam de Zeeuw zijn VriendenLoterijvoucher weer tegen en besloot hij te bellen om te kijken of hij prijs had. “Ik hou wel van een buitenkansje. En opeens kreeg ik te horen dat ik een prijs had gewonnen, helemaal geweldig natuurlijk.”

Die prijs blijkt niet zomaar een prijs te zijn, maar 10.000 euro. Een onverwacht cadeau voor Van ’t Westeinde. “Ik steun graag goede doelen, maar ik had nooit verwacht dat ik zelf in de prijzen zou vallen. Van het geld heb ik een mooie nieuwe auto gekocht. Ik had al wat geld opzij gelegd om op termijn een nieuwe wagen te kunnen kopen, maar nu kon het ineens meteen. Ik heb inmiddels al heel wat kilometers door het mooie Zeeland gereden met mijn nieuwe auto. En dat allemaal dankzij ReumaNederland en de VriendenLoterij. Heel erg bedankt.”