Al sinds 2004 is ReumaNederland begunstigde van de VriendenLoterij. Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse trekking kans op mooie (geld)prijzen. En voor hetzelfde geld help je ReumaNederland. Sinds 1998 kon de VriendenLoterij ruim 1.000 miljoen euro aan goede doelen schenken.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen.

Koop hier uw lot in de VriendenLoterij. Van uw lot gaat minimaal 40% direct naar ReumaNederland. En daarnaast maakt u dus kans op prijzen! Dat noemen wij nou een win-win.

Vriendenloterij

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Elk uur maken ze een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elk weekend € 100.000,- én € 25.000,- en elke maand zelfs € 1 miljoen.

En iedere trekking maak je kans op ruim honderdduizend andere prachtige prijzen. Wat dacht je van fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

ReumaNederland en de VriendenLoterij

Deelnemers van de VriendenLoterij helpen ReumaNederland in 2040 reuma te kunnen genezen. Door onderzoek naar betere behandelingen die de schade van gewrichtsaandoeningen beperken. En we komen op voor de belangen van mensen met reuma.

Op VriendenLoterij, hoe werkt het?’ vind je speluitleg. Wil je meespelen met de VriendenLoterij? Kies dan voor ReumaNederland als jouw goede doel!