Loop jij mee met de Avond4daagse Home Edition?

De Avond4daagse is gestart en ook dit jaar is het een Home Edition. Je kunt dus zelf bepalen wanneer én welke route je gaat lopen. Zo is de Avond4daagse voor meer mensen toegankelijk. En na 4 dagen wandelen ontvang je natuurlijk de enige echte Avond4daagse medaille! De Avond4daagse kun je lopen van 29 maart tot 30 juni 2021.

Meld je aan voor de Avond4daagse en door 1 euro meer over te maken bij inschrijving, draag je bij aan onderzoek naar het juiste medicijn voor kinderen met jeugdreuma.

Ja, ik meld mij aan!

ReumaNederland is partner van de Avond4daagse
Bewegen, zoals lopen, spelen of fietsen is namelijk niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Duizenden kinderen met jeugdreuma worden geremd in hun dagelijks leven. Het vinden van het juiste medicijn voor hen duurt veel te lang.

Maak een echt feestje van jouw Avond4daagse

Om de Avond4daagse nog leuker te maken hebben wij voor jou een kleurplaat, finishposter en een bingokaart gemaakt. Kleur de kleurplaat in en hang deze voor je raam. Zo weet iedereen dat jij meedoet aan de Avond4daagse! En heb jij de rode auto al gespot? En een politiewagen? Print de bingokaart uit en kijk wie de kaart als eerste vol heeft. Download alle drie gratis hieronder.

Start je eigen sponsorloop!

Maak van jouw Avond4daagse een sponsorloop en draag bij aan onderzoek naar het juiste medicijn tegen jeugdreuma. Zo loop je met veel plezier en voor een mooie medaille voor jezelf, óók voor een ander. Win-win situatie, toch? Meer informatie vind je via onderstaande link.

Klik hier om jouw sponsoractie aan te maken

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Avond4daagse? Klik dan hier!

 

Knappe prestatie, leuke thuiskomst

De finish is in zicht, bijna thuis! Hang op de deur een finishposter om te laten zien hoe trots je bent op de prestatie van je kind. Je kind kan de poster ook zelf inkleuren, helemaal leuk!

Dit kan in je rugzak

Als je een wandeling maakt, komt een gezonde snack goed van pas. Denk aan: fruit, snackgroenten (tomaatjes, wortels) of een handje ongezouten nootjes. Vergeet ook niet om water mee te nemen, zeker niet op warme zomeravonden.

Heel veel plezier tijdens de Avond4daagse Home Edition 2021!