Rapportage over onderzoek

ReumaNederland wil dat het onderzoeksbudget optimaal besteed wordt en heeft daarom de voorwaarden en de wijze van rapporteren zo duidelijk mogelijk vastgelegd. Elk jaar wordt er een verslag van de voortgang en de verkregen resultaten opgevraagd.

De eindrapportages van de projecten worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Bij veelbelovende resultaten, wordt in samenspraak met de onderzoeker besproken hoe de resultaten  verder gebracht kunnen worden zodat impact voor mensen met reuma verkregen wordt. Zie hiervoor ook ons Samenwerkings- en financieringsbeleid

Informeer ReumaNederland en plaats het logo

Het is erg belangrijk dat je ReumaNederland op de hoogte houdt van interessante ontwikkelingen in reumaonderzoek, het verloop van je onderzoek en voorgenomen publicaties, ook in de lekenpers. Vergeet daarnaast niet om een kopie van een verschenen publicatie naar ReumaNederland te zenden t.a.v. de afdeling Onderzoek en Innovatie.

Je kunt één van de onderstaande logo’s van ReumaNederland downloaden.

Mocht je een ander formaat logo nodig hebben, stuur een e-mail naar [email protected] dan zorgen we dat je dat ontvangt.

Communicatie over je onderzoek

Vermeld in je lezing of publicatie altijd een logo of de naam van ReumaNederland als financier, zodat donateurs zien dat hun gift goed terecht is gekomen. ReumaNederland dankt zijn inkomsten aan donateurs. Wetenschappelijk onderzoek is voor veel donateurs de belangrijkste reden om ReumaNederland te steunen. ReumaNederland informeert zijn donateurs over de ontwikkelingen in het reumaonderzoek en kan ook jouw lezing of publicatie daarvoor inzetten.