MyRA is een online programma waarbij je regelmatig op een leuke en interactieve manier vragen kunt invullen over je gezondheid. Zo krijg je een beter persoonlijk inzicht en ontdek je misschien patronen. Ook ontvang je praktische tips hoe je kunt omgaan met jouw reuma.

Veel mensen met RA ervaren te weinig grip op hun leven en gezondheid. Behandelingen hebben soms vervelende bijwerkingen en zijn niet altijd effectief. Dat kan leiden tot stress, lichamelijke klachten, eenzaamheid en ziekteverzuim.

Eigen regie

Door het gebruik van MyRA ben je in staat om zelf doelen te stellen en uitkomsten van jouw gezondheid bij te houden. MyRA kan je helpen om de eigen regie te versterken. Je krijgt meer inzicht en daarmee meer invloed op jouw eigen leven en gezondheid. Als je dat wil kun je deze gegevens delen met een behandelaar. Zo kun jij meer de regie nemen en ontvang jij straks de behandeling die rekening houdt met jouw persoonlijke wensen.

Het afgelopen jaar hebben patiënten, reumatologen, reumaverpleegkundigen, ReumaNederland, Stichting Zorgladder en Games for Health gewerkt aan de totstandkoming en ontwikkeling van deze applicatie. En nu is MyRA beschikbaar.

Nieuwsgierig? Doe mee en meld je gratis aan: myra.zorgladder.nl