Bijzondere gelegenheden

Bij een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum, bedrijfsopening of afscheid kunt u vragen om een bijdrage aan ReumaNederland als geschenk. Voor ReumaNederland is dat een zeer welkom! Bij een bedrijfsfeest kunt u een loterij of veiling organiseren en bijvoorbeeld uw zakelijke relaties vragen prijzen beschikbaar te stellen.

Kerst is altijd een passende periode voor een extra donatie. Dit kan bijvoorbeeld door een kerstgift voor ReumaNederland te bestemmen of uw medewerkers de keuze te geven de waarde van het kerstpakket aan ReumaNederland te doneren.

Personeelsacties

Als u een sportief evenement organiseert of wanneer uw medewerkers meedoen aan een georganiseerd evenement zoals de Dam tot Damloop of de Nijmeegse Vierdaagse, dan kunnen uw werknemers zich via onze speciale actiewebsite laten sponsoren en geld inzamelen voor ReumaNederland. Een handleiding met tips vindt u hier.

Er zijn daarnaast talloze andere acties mogelijk om met uw medewerkers geld in te zamelen. Denk aan het doneren van vakantiedagen, ‘betaal één dag voor je koffie op het werk’ of ‘het broodje van de week’ voor ReumaNederland. Ook kunt u met uw medewerkers een sponsorlunch organiseren of in het kader van teambuilding een sportieve sponsoractiviteit organiseren. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bedrijfsdonateurschap

Als bedrijf kunt u ook een structurele donateur worden van ReumaNederland. U zorgt dan voor een solide basis voor de financiering van langlopend wetenschappelijk onderzoek. Door langdurige ondersteuning van 18 wetenschappelijke onderzoeksgroepen wordt de continuïteit van het reumaonderzoek in Nederland gegarandeerd.

Help mee met de collecte

Elke tweede week van maart is de landelijke collecte van ReumaNederland. U kunt mee helpen door samen met uw personeel te collecteren of online een digitale collecte starten. 

Heeft u interesse?

Wilt u ReumaNederland ondersteunen of bent u geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact op via [email protected] of telefoon 020 589 64 54, afdeling Partnerships.