Word collecteorganisator

Wilt u meehelpen in de strijd tegen reuma en organiseert u graag? Word collecteorganisator en zorg voor een vlekkeloos verloop van de belangrijkste week van het jaar voor ReumaNederland.

Jaarlijks organiseren ruim 5.000 collecteorganisatoren de collecte in hun woonplaats of wijk. Wordt u collecteorganisator, dan zorgt u binnen uw eigen postcodegebied voor een goed verloop van de collecte. U staat wijkhoofden met raad en daad bij en draagt zorg voor de afdracht van het opgehaalde bedrag. U wordt begeleid door de regiocoördinator van ReumaNederland, die u voorziet van materiaal, en uw vragen beantwoordt. Bovendien krijgt u ter ondersteuning toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar vindt u ondersteunende informatie voor de collecteorganisatie.

Word wijkhoofd

Wilt u meehelpen in de strijd tegen reuma en organiseert u graag? Word wijkhoofd en zorg voor een vlekkeloos verloop van de belangrijkste week van het jaar voor ReumaNederland.

Als wijkhoofd zorgt u voor de begeleiding van collectanten in uw wijk. U bent hun aanspreekpunt. Zo neemt u de looproute met ze door en evalueert u het verloop van de collecte.  De collecteorganisator begeleidt u, voorziet u van materialen en beantwoordt uw vragen. Bovendien krijgt u ter ondersteuning toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar vindt u ondersteunende informatie.

Hieronder een kort animatiefilmpje met betrekking tot de taken van een organisator en/of wijkhoofd:

To be able to view this content you need to accept the cookies that come from this third party.

Meld u aan

Bel ons op 020 – 589 64 80 om u aan te melden.

Wilt u eerst meer weten? Bijvoorbeeld over het aantal uren dat u in uw regio tussen november en half april nodig hebt om de collecte te regelen. Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met de collecteorganisatie van het ReumaNederland in Amsterdam.

Telefoon: 020 589 64 80

E-mail: [email protected]