Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. Mensen met reuma hebben het pijnlijke gevoel dat ze tekortschieten. Als ouder, vriend of collega. Terwijl de buitenwereld denkt dat het allemaal wel meevalt. Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Te pijnlijk om te negeren. Samen kunnen we reuma genezen, help jij mee?

Samen de pijnlijke realiteit veranderen

Bij ReumaNederland doen we er alles aan om die pijnlijke realiteit te veranderen. Door het beeld dat over reuma bestaat bij te stellen. Mensen met reuma en hun omgeving op alle mogelijke manieren te steunen in hun dagelijkse strijd. En geld in te zamelen voor onderzoek naar betere behandelingen. Zodat reuma in 2040 echt te genezen is. Want reuma is te pijnlijk om te negeren.

Help nu, geef hoop

Kom in actie en help vandaag nog de pijnlijke realiteit van reuma te veranderen. Samen kunnen we hoop bieden aan meer dan twee miljoen mensen in Nederland die lijden aan deze slopende aandoening. Doneer nu op reumanederland.nl.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor je donatie. Samen met ons strijd je mee tegen de rem van reuma!

En dat is hard nodig. Ruim 2 miljoen mensen worden dagelijks geremd door reuma. Jouw steun maakt baanbrekend onderzoek en levensveranderende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk.

Lees meer over onderzoek naar reuma

Ja, ik doneer aan ReumaNederland

Let a.u.b. op de verplichte velden.

Bedrag

Gegevens

Betaling

Met het versturen van dit formulier machtig ik ReumaNederland om de incasso uit te voeren.
Lees onze privacybelofte