Reuma remt het dagelijkse leven van meer dan 2 miljoen Nederlanders. Allemaal mensen die wel willen, maar niet moeiteloos kúnnen meedoen in onze maatschappij. Mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Dat is de rem van reuma. Niet vrijuit leven, werken en bewegen. Strijd samen met ReumaNederland tegen de rem van reuma!

Leven met reuma

Jeroen (50), Xiomara (48) en Elisha (10) leven alle drie met een vorm van reuma en worden dagelijks geconfronteerd met de gemene rem van reuma. Elisha heeft jeugdreuma. Als zij naar een partijtje mag, is ze bang dat ze iets actiefs gaan doen. Want dan kan ze wéér niet meedoen. Jeroen heeft artrose en kan nooit meer volleyballen, terwijl zijn hele gezin nog wél op het veld staat.

Jouw bijdrage maakt het verschil!

Als donateur draag jij bij aan levensveranderend onderzoek naar reuma en baanbrekende oplossingen. ReumaNederland komt op voor patiënten en strijdt voor hun belangen. Strijd jij ook mee tegen de rem van reuma?

Bedankt!

Heel erg bedankt voor je donatie. Samen met ons strijd je mee tegen de rem van reuma!

En dat is hard nodig. Ruim 2 miljoen mensen worden dagelijks geremd door reuma. Jouw steun maakt baanbrekend onderzoek en levensveranderende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk.

Lees meer over onderzoek naar reuma

Ja, ik doneer aan ReumaNederland

Let a.u.b. op de verplichte velden.

Bedrag

Gegevens

Betaling

Met het versturen van dit formulier machtig ik ReumaNederland om de incasso uit te voeren.
Lees onze privacybelofte