Alles over de Thuiscollecte

Met de Thuiscollecte kan iedereen gewoon collecteren vanaf de bank. Met jouw mobiele telefoon kan je gemakkelijk collecteren in eigen kring. Bijvoorbeeld onder vrienden, familie, de buurtapp of collega’s. Het is een leuke, nieuwe manier, waarbij je precies kunt zien hoeveel je straks hebt opgehaald. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Op deze pagina vind je antwoord op de veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Thuiscollecte?

In deze video laten we je zien hoe je mee kunt doen aan de Thuiscollecte.

Veelgestelde vragen

Het platform voor de Thuiscollecte is een beveiligde online omgeving (mii.io / reumanederland.gift). Vanuit deze omgeving zijn er verschillende mogelijkheden van waaruit er op een veilige manier een donatie-link verstuurd kan worden. De betaling gaat altijd veilig, vertrouwd en anoniem via iDEAL. De gever blijft anoniem voor ReumaNederland.

Ja, dat kan! Als ze jouw berichtje in WhatsApp/email aanklikken, kunnen ze de optie ‘Doorsturen’ kiezen. Vervolgens komen ze in een scherm waar ze jouw berichtje kunnen doorsturen naar hun eigen vrienden, familie et cetera. Omdat ze gebruikmaken van jouw bericht inclusief collecte-link, worden hun bijdragen opgeteld bij jouw opbrengst.

De collecteweek is van 21 t/m 26 maart, maar je kan nog t/m 28 maart collecteren via je persoonlijke pagina. Na 28 maart is je pagina niet meer actief. Wel blijft je persoonlijke collecte-link nog heel lang actief, zodat mensen die je benaderd hebt ook na 28 maart nog kunnen doneren.

Iedereen die met de Thuiscollecte meedoet heeft een persoonlijke collectepagina. Op deze collectepagina wordt bijgehouden hoeveel je ophaalt.

De donatie wordt gestort op de rekening van ReumaNederland via Stichting Derdengelden CM Payments NL54DEUT0265251834. CM int. incasseert de donaties namens ReumaNederland.

ReumaNederland strijdt tegen de rem van reuma en als thuiscollectant help je daarbij. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Op www.reumanederland.nl kun je zien welke onderzoeken we financieren.

Jazeker! Geweldig dat zij mee willen helpen met de strijd tegen de rem van reuma. Er zijn 2 manieren waarop je vanuit huis kunt collecteren. Je kunt ook helpen door een Digitale collectebus aan te maken

Je hebt de uitnodiging ontvangen omdat je in ons vrijwilligersbestand staat geregistreerd als Collectant.

We hopen dat iedereen zich wil inzetten voor de Thuiscollecte van ReumaNederland, want de opbrengst is van onschatbare waarde voor levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma.

Jammer dat je niet meedoet aan de Thuiscollecte, we kunnen iedere bijdrage goed gebruiken! Als we je niet op andere gedachten kunnen brengen, hieronder vertellen we je hoe afmelden werkt:

Heb je onze uitnodiging ontvangen via SMS? Klik op de link in de SMS. Je bent afgemeld voor de Thuiscollecte.

Heb je onze uitnodiging per e-mail ontvangen? Onderaan deze mail kun je je afmelden. Zorg ervoor dat alleen het schuifje ‘Actiemail’ op NIET staat en klik op ‘Gegevens wijzigen’.

De afgelopen tijd konden wij niet langs de deuren en daarom bieden wij alle huis-aan-huis collectanten de mogelijkheid om mee te doen aan de Thuiscollecte. We hopen, nu we ook vanuit huis kunnen collecteren, dat je je afmelding wilt heroverwegen. Als je liever niet meedoet aan de Thuiscollecte, dan hebben we daar natuurlijk begrip voor.

Wat fijn dat je mee wilt doen met ons collecte! Je kunt ook helpen door een Digitale collectebus aan te maken.