Alles over de Thuiscollecte 2021

ReumaNederland kiest dit jaar door corona voor een Thuiscollecte waarbij iedereen gewoon kan collecteren vanaf de bank. Met de Thuiscollecte kun je met jouw mobiele telefoon gemakkelijk collecteren in eigen kring. Bijvoorbeeld onder vrienden, familie, de buurtapp of collega’s. Het is een leuke, nieuwe manier, waarbij je precies kunt zien hoeveel je straks hebt opgehaald. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Op deze pagina vind je antwoord op de veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Thuiscollecte?

In deze video laten we je zien hoe je mee kunt doen aan de Thuiscollecte.

Veelgestelde vragen

Het platform voor de Thuiscollecte is een beveiligde online omgeving (mii.io / reumanederland.gift). Deze online omgeving is betrouwbaar en goedgekeurd. Vanuit deze omgeving zijn er verschillende mogelijkheden van waaruit er op een veilige manier een donatie-link verstuurd kan worden. De betaling gaat altijd veilig, vertrouwd en anoniem via iDEAL. De gever blijft anoniem voor ReumaNederland.

Ja, dat kan! Als ze jouw berichtje in WhatsApp/email aanklikken, kunnen ze de optie ‘Doorsturen’ kiezen. Vervolgens komen ze in een scherm waar ze jouw berichtje kunnen doorsturen naar hun eigen vrienden, familie et cetera. Omdat ze gebruikmaken van jouw bericht inclusief collecte-link, worden hun bijdragen opgeteld bij jouw opbrengst.

Iedereen die met de Thuiscollecte meedoet heeft een persoonlijke collectepagina. Op deze collectepagina wordt bijgehouden hoeveel je ophaalt.

De collecteweek is van 22 t/m 27 maart, maar je kan nog t/m 29 maart collecteren via je persoonlijke pagina. Na 29 maart ontvang je geen uitnodiging meer om te collecteren en is je pagina niet meer actief. Wel blijft je persoonlijke collecte-link nog heel lang actief, zodat mensen die je benaderd hebt ook na 29 maart nog kunnen doneren.

Elke SMS en e-mail over de Thuiscollecte bevat een link om door te gaan. Door te klikken op de link kun je verschillende acties ondernemen, waaronder afmelden.

ReumaNederland strijdt tegen de rem van reuma en als thuiscollectant help je daarbij. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Op www.reumanederland.nl kun je zien welke onderzoeken we financieren.

Jazeker! Geweldig dat zij mee willen helpen met de strijd tegen de rem van reuma. Zij kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.thuiscollecte.nl. Daar kunnen zij zich aanmelden t/m 11 maart.

Je hebt de uitnodiging ontvangen omdat je bij ons geregistreerd staat als:

  • Collectant
  • Donateur
  • E-nieuwsbriefabonnee

We hopen dat iedereen zich wil inzetten voor de Thuiscollecte van ReumaNederland, want de opbrengst is van onschatbare waarde voor levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma.

Nu we niet meer langs de deuren gaan bieden wij alle huis-aan-huis collectanten de mogelijkheid om mee te doen aan de Thuiscollecte. We hopen, nu we vanuit huis collecteren, dat je je afmelding wilt heroverwegen. Als je liever niet meedoet aan de Thuiscollecte, dan hebben we daar natuurlijk begrip voor.

We kunnen in maart voor het tweede jaar op rij niet langs de deuren om te collecteren. Jouw hulp bij de Thuiscollecte van ReumaNederland is daarom hard nodig! Kom in beweging en collecteer van 22 t/m 27 maart eenvoudig vanaf de bank met je mobiel. Hiermee help je de meer dan 2 miljoen Nederlanders die dagelijks leven met de rem van reuma. ReumaNederland ontvangt geen subsidie, daarom is de collecteweek zo onmisbaar.

Ja, ik help mee!