Reuma?

Heb jij (beginnende) klachten aan je gewrichten, spieren, pezen of botten en wil je weten of dit een vorm van reuma is? Op internet is veel informatie te vinden maar dat leidt niet altijd tot het juiste advies en is vaak niet wetenschappelijk bewezen. Zo’n zoektocht kan zeer frustrerend zijn. Het kan veel onzekerheid geven als je niet weet waar je klachten vandaag komen.

Wil jij hulp in de zoektocht om erachter te komen of jouw klachten te maken hebben met een reumatische aandoening? Vul dan de online diagnosetool ‘Reuma?’ in via de blauwe knop hieronder. Met deze tool geef je antwoord op vragen over jouw klachten (symptomen). Het zijn vragen die een arts ook stelt om erachter te komen of iemand reuma heeft.

Na het invullen van de vragen krijg je een overzicht van jouw klachten. Dit overzicht kan handig zijn voor het gesprek hierover met je (huis)arts.

Op tijd de juiste zorg

ReumaNederland wil dat mensen met beginnende (reuma)klachten, zo snel mogelijk een goede diagnose en de juiste zorg krijgen. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn en onnodige gezondheidsschade kan worden voorkomen. De online test ‘Reuma?’ speelt daarin een belangrijke rol.