Team Lead Support en Service Centre
(Amsterdam, 28-32 uur per week)

Help jij mee in het opzetten van een nieuw Support en Service team? Ben jij een charismatische people manager die samen met het team zorgdraagt voor de administratieve werkzaamheden in een groeiende en ambitieuze organisatie? Kom werken bij ReumaNederland!

Wat ga je doen?
Wij gaan een nieuw centraal serviceteam inrichten, zodat we onze cruciale ondersteunende werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen organiseren. Voor dit nieuwe team zoeken we een Team Lead Support en Service Centre. In deze rol geef je vorm aan dit nieuwe team en stuur je vervolgens het zelforganiserende team aan, waaraan je tevens zelf meewerkt.

Het doel van dit team is om werkzaamheden die verspreid zijn in de organisatie te centraliseren om zo efficiënter te kunnen werken, piekmomenten beter op te kunnen vangen en te zorgen voor een continue bezetting en kennisoverdracht.

Werkzaamheden die hieronder vallen zijn grofweg te verdelen in vier pijlers: administratieve taken (donateurs- en collecte administratie), secretariële en receptietaken (notuleren, afspraken plannen, ontvangen van externen), officemanagement (inkopen kantoorartikelen, beheren van abonnementen) en servicedesk werkzaamheden (donateurs telefoon, afhandelen klachten, aanspreekpunt lokale vrijwilligers, stimuleren actievoerders).

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
• Het creëren en opstarten van een Support en Serviceafdeling;
• Je bent het aanspreekpunt voor het team, je coacht en begeleidt medewerkers;
• Je behoudt het overzicht over de werkzaamheden en de voortgang, zorgt voor een juiste bezetting en taakverdeling binnen het team;
• Je werkt operationeel mee;
• Je bent met de andere teamleads lid van het Afstemmingsoverleg;
• Je signaleert en initieert verbeterpunten om de afdeling te optimaliseren.

Wie ben jij?
Jij bent een proactieve en ondernemend persoon die pragmatisch is ingesteld. Door jouw coachende skills weet jij het team te motiveren, te activeren en te ontwikkelen.
– HBO werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar werkervaring, o.a. op een Shared Service Centre/ Supportafdeling in het MKB.
– Je bent een echte people manager met een positieve instelling, waarbij samenwerken voor jou hoog in het vaandel staat.
– Je bent servicegericht en hebt oog voor detail;
– Je herkent je in de kernwaarden van ReumaNederland; Voorvechter, Vernieuwer en Verbinder.

Wat bieden wij jou?
Een warme, ambitieuze, maatschappelijke organisatie waar je veel ruimte krijgt om je persoonlijk en inhoudelijk verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een net opgeknapt, modern pand met een open karakter en flexibele werkplekken. Hier word je omringd door ondernemende collega’s in een zelforganiserend team die eigenaarschap en zelfstandigheid belangrijk vinden. Daarnaast heeft ReumaNederland een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Daarin vind je onder meer:
– Een marktconform salaris in overeenstemming met zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring
– Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
– Een eindejaarsuitkering van 5%
– 6 weken vakantie per jaar
– Pensioenregeling
– Diverse opleidingsmogelijkheden

Over ReumaNederland
In Nederland hebben ruim 2 miljoen mensen reuma. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Zoveel mensen die niet kunnen leven zoals ze willen. ReumaNederland accepteert niet dat reuma een rem op ons leven is.

We investeren in baanbrekende oplossingen en onderzoek naar betere behandelingen. We vechten voor meer aandacht voor de belangen van mensen met reuma. We zetten reuma op de agenda in Den Haag, brengen Nederland in beweging en stoppen pas als iedereen met reuma weer mee kan doen.

Ons doel is om van reuma in 2040 een omkeerbare aandoening te maken. Deze doelen bereiken we door ons werk te focussen op een aantal speerpunten. Onze organisatie is volop in beweging en zit middenin een transitie om uit te bloeien tot een moderne, open en energieke organisatie die klaar is voor de toekomst. En bij nieuwe plannen, ontstaan ook nieuwe functies. Help mee het nieuwe ReumaNederland op te bouwen. Doe jij mee?

Interesse?
Ben je enthousiast en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatie naar sollicitatie@reumanederland.nl. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Dieu-Donnée Damrow, HR adviseur op 06-49372190. Voor meer informatie over ReumaNederland, ga naar www.reumanederland.nl.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!