Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Vraag en antwoord
Hallo! Mijn naam is Valérie voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de overstap naar de volwassen gezondheidszorg voor kinderen met chronische aandoeningen. Ik ben op zoek naar patiënten die zijn behandeld in het Sophia Kinderziekenhuis, die ervaring hebben met de transitie naar volwassenzorg. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie kijk op dit proces en hoop jullie te kunnen spreken hierover. Als je mij wilt helpen, vul dan de google form in, dan neem ik contact met je op! https://docs.google.com/forms/d/1s3PcIJQjYlpEb6M0dWbQ2Wa_yaiWtKvMe7ZYne8bY7M/edit Groetjes Valérie
Tip
Hi, ik heb een kinderopvangbed beschikbaar, zo'n hoogslaper met een hekje, zodat je je baby gemakkelijk naar je toe kan schuiven en uit bed kan halen zonder te hoeven bukken. Ik heb zelf RA en was er dolgelukkig mee. Onze dochter heeft er ook altijd met veel plezier in geslapen. Ze is er inmiddels uitgegroeid. Als je interesse hebt, mail dan naar liekevanderkroon@hotmail.com.