Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Tip
Conclusies enquête achterban raadpleging fibromyalgie/chronische pijnpatiënten door de energiecrisis en inflatie. Aan de de enquête hebben 1354 respondenten meegedaan. Enkele conclusies 1. De doelgroep chronische pijnpatiënten wordt onevenredig zwaar getroffen door de energiecrisis en de daaruit voortvloeiende inflatie. 2. Steeds meer patiënten moeten gebruik maken van de voedselbank veroorzaakt door de hoge prijzen van de eerste levensbehoeften. 3. De voorgestelde maatregelen van een energieplafond en de verhoging van de zorgtoeslag is voor velen onvoldoende. Meer weten? jawilgon@home.nl
Tip
Als ik morgen weer dood wakker word Julia is 19 jaar als ze te horen krijgt dat ze een ernstige vorm van reumatoïde artritis onder de leden heeft. Ze legt haar vertrouwen in handen van de medische wereld, maar de weg naar verbetering blijkt vrij gecompliceerd, daarbij veroorzaakt de medicatie meer kwaad dan goed. Ze weigert bij de pakken neer te zitten en begint een kooi lange zoektocht naar nieuwe methodes en behandelingen. Het brengt haar zelfs brengt naar een Tao klooster in Colombia. Boek is te bestellen bij elke (online) boekhandel .