Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Vraag en antwoord
Wat fijn dat ik mijn OPROEP hier mag plaatsen! Ik ben een VWO-scholier in Ede en ben bezig met een onderzoek voor mijn PWS over Artrose. Voor dit onderzoek maak ik een enquête over artrose. Naast wat algemene informatie, stel ik vragen over onder andere de ervaringen, onderzoek en behandelingsmethodes. Het zou mij heel erg helpen als u deze enquête wilt invullen! Als u de tijd heeft, stuur mij een mail, dan ontvangt u de link naar de enquête. Hartelijk dank voor het lezen en voor uw inzet en hulp. Mijn mail: Florine0402@gmail.com Vriendelijke groet, Florine Koch
Tip
hallo, ik had veel last van reuma en ik wist het niet meer. tot dat ik van mijn tante hoorde over montalin..ik geloofde er eerst niet in maar het gekocht te hebben, echt ongelooflijk. Ik kan weer wandelen zonder pijn en ik sta weer op zonder pijn, hoe kan dit , het zijn gewoon kruiden in een capsule, heeft iemand hier ook ervaring mee?
Vraag en antwoord
Ik wil voor mijn scriptie onbegrip vanuit verschillende perspectieven belichten. Met mijn eigen ervaring kom ik een heel eind, maar met jouw visie, jouw ervaring en jouw kennis spring ik de diepte in. Ik ben op zoek naar jongeren tussen de 16-30 jaar die zich hierin herkennen. Deel jouw verhaal met mij en wie weet kunnen wij elkaar versterken. Heb je tijd en zin om te sparren met mij? Stuur een mailtje naar ninabockting@gmail.com Ik sta voor alles en iedereen open.