Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Vraag en antwoord
Geachte lezer, Wij zijn een onderzoeksbureau en zoeken mensen die leven met Psoriasis Arthritis of Axiale Spondylitis. In een online agenda willen wij je gedurende 5 dagen, telkens 20 minuten, bevragen over jouw ervaring, behandeling en de ondersteuning die je momenteel krijgt. We doen dit in opdracht van een farmaceutisch bedrijf dat deze aandoeningen onderzoekt. Uiteraard zullen we je vergoeden voor je tijd en je deelname. Interesse om mee te doen of meer te vernemen? Je kan mailen naar AVanPuymbroeck@M3Global.com. Alvast bedankt!
Vraag en antwoord
Hallo allemaal, voor ons profielwerkstuk willen wij een hulpmiddel voor osteoporose ontwikkelen. Voor ons onderzoek hebben wij een goed beeld nodig van wat osteoporose inhoud en wat het met het leven van mensen doet. Hiervoor hebben wij een enquête gemaakt. Zouden de mensen met osteoporose onze enquête in willen vullen, dit zal ons helpen bij het onderzoek. Groeten, Adriaan, Jade, Nora en Sanne Link naar enquête: https://forms.gle/9rYBgHRHbfHRkZpo7
Vraag en antwoord
Hallo allemaal, ik ben een eerstejaars geneeskundestudent aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor een project zoek ik een chronisch zieke patiënt die ik een klein jaar mag volgen, het gaat om 6 tot 8 ontmoetingen van een uurtje. Ik ben al lang opzoek, maar zonder succes. Ik heb nog 5 dagen om een patiënt te vinden en ik hoop dat ik zo iemand kan vinden.
Vraag en antwoord
Wie heeft er ervaring met spierreuma en wat voor behandelin(gen) en/of therapieën zijn daarvoor?