Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Vraag en antwoord
Heeft er iemand ervaring met motorrijden of meerijden op de motor? Ik zou graag eens bij mijn vriend achterop de motor meegaan met een lange rit. Ik heb nu 1x een korte rit gemaakt en dat smaakt naar meer! Mijn vriend is bang dat ik een lange rit niet volhoud met mijn reuma (last van armen, handen, knieën). Ik heb aangegeven dat ik graag wil oefenen met achterop zitten, mijn lijf laten wennen aan de houding. Warm aankleden. Etc. Dan moet het toch te doen zijn lijkt mij?
Vraag en antwoord
W&I Group is op zoek naar mensen met een chronische aandoening die willen deelnemen aan het onderzoek. Deelname is aan de hand van een telefonisch interview, door een e-mail naar Sheline.vandermeer@wibv.nl te sturen voor aanmelden. In het onderzoek gaan wij in hoe een chronische aandoening jouw leven heeft beïnvloed in het algemeen, maar ook als werkende of als gepensioneerde. Wat voor impact heeft het (gehad), zowel voor jou als voor jouw sociale omgeving? Uiteindelijk wordt de relatie gelegd tussen een chronische aandoening en het kunnen deelnemen aan sport- en beweegaanbod