Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Tip
Ik gebruik magnesium, en ik heb gemerkt dat wanneer je magnesium vlokken in je bad doet, dat de vermoeidheid verdwijnt.En het werkt goed na het sporten, wanneer je magnesium olie gebruikt, geen spierpijn meer. Voor een goede nachtrust werkt het ook fantastisch, dit is te verkrijgen in een tablet als ook vloeibare vorm, vloeibare vorm is 100% opname. Magnesium is goed voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en goed functioneren van de spieren.
Tip
Ik heb enkele tips voor de medicijnen met doordruktips 1/ eerst via de apotheek checken wat mogelijk is. Ik had eerst strips en nu potten (voor zolang het duurt..) 2/ voor andere medicatie, met strips, gebruik ik mesje om achterkant vd verpakking bij alle pillen alvast open te snijden, dan is minder kracht nodig. 3/ als je weet dat er iemand regelmatig komt, laat hem/haar alle pillen alvast doordrukken en bewaar in potjes per medicijn.
Tip
Ik heb geen tip,maar een hulpvraag. Ik heb sinds 4 mnd extreem veel pijn, kan mijn handen niet meer buigen of strekken, de rest van mijn lichaam is idem dito. De reumatoloog heeft geen antwoorden. Spierkracht heb ik niet meer, ik weet niet meer waar ik terecht kan om antwoorden te krijgen. ....., Help😫
Tip
Heeft iemand ervaring met een verzwaring deken? Door de druk vd deken schijn je beter te gaan slapen.