Prikbord van en voor mensen met reuma

Het RondReuma Prikbord is van en voor alle mensen met reuma. Om van elkaar te leren, om informatie te delen en tips uit te wisselen. ReumaNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Toevoegen aan prikbord
Vraag en antwoord
Op de afdeling Reumatologie is de verpleegkundig specialist een hulpmiddel aan het maken voor het bespreken van vermoeidheid bij SLE. Graag willen wij dit hulpmiddel bespreken met ervaringsdeskundigen. Op 24 mei 2022 van 13u tot 14u organiseren wij daarom een klankbordgroep bijeenkomst waar zowel in het UMC Utrecht als digitaal aan mee gedaan kan worden. Heeft u interesse, tijd en energie om mee te denken over dit hulpmiddel, neem contact op met de adviseur patiëntenparticipatie via: N.C.Nijhof@umcutrecht.nl Graag tot dan!
Tip
Mijn vrouw heeft al jaren lang nekartrose, nadat wij deze natuurlijke ontstekingsremmers gebruiken (2 maanden) is het probleem al jaren acceptabel: https://nzgreenhealth.com/shop/join-care-products/31-green-lipped-mussel-capsules.html
Tip
𝗔𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝘁𝗲𝘃𝗼𝗿𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗲𝘁, 𝗱𝗮𝗻 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗮𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸......... Nou, het leven met Reuma is soms een hele worsteling, en allesbehalve makkelijk. Dan kun je best wat tips gebruiken, om het allemaal net ietsje gemakkelijker te maken. In de afgelopen jaren heb ik - met vallen en opstaan - allerlei handigheidjes ontdekt. Ook zijn er veel adviezen en ideeën tijdens mijn trainingen gedeeld. Al die tips wil ik graag met jullie delen. Je gaat mijn HOUT*TIP wekelijks terugzien.