18e editie Samen Slenderen Marathon voor ReumaNederland

Bij een groot aantal Slender salons door het hele land wordt van 10 t/m 12 oktober* de ‘Samen Slenderen Marathon’ gehouden voor ReumaNederland. Bij slender salons kunt u op een prettige en gezonde manier bewegen, vooral als u actieve sport niet mag of kunt beoefenen.

Tijdens deze ‘Samen Slenderen Marathon’ openen de salons hun deuren en kan iedereen voordelig kennismaken met het slenderen. Er zijn verschillende acties, van kortingen op behandelingen tot loterijen. Salons zetten collectebussen van ReumaNederland neer of doneren een deel van de omzet aan ReumaNederland. Dit jaar hebben we gekozen om met uw donaties het werk van Prof. dr. Sita Bierma-Zenstra te steunen. Zij doet onderzoek naar de vraag waarom vooral veel vrouwen na de overgang artrose krijgen.

* Vier salons wijken van bovengenoemde data af, zie hieronder.

Slenderen: versterking, versoepeling en verslanking van spieren

Mensen met reuma staan op deze dag centraal: verantwoord bewegen is voor hen tenslotte heel belangrijk. Tijdens de marathon wordt er dan ook geld ingezameld voor ReumaNederland. ReumaNederland behartigt de belangen van meer dan 2 miljoen mensen met reuma.

Slenderen concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren in 48 houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht slenderen ook de pijn.

Deelnemende salons:

Donderdag 10 t/m zaterdag 12 oktober

Slender You – Noordwijk

Slender You Go – Sommelsdijk

Slender You salon Joy – Zwijndrecht

Slenderen zonnestudio Zwolle – Zwolle

Time2Tone – Zwaag

Slenderen Shape Studio – IJsselstein

Slender Your Body – Amersfoort

Slender Sah – Schagen

Vrijdag 4 oktober

SmitS Health & Wellness Slender You – Zandvoort

Woensdag 16 t/m zondag 20 oktober

Sport & lifestyle Veldhorst  – Doetinchem

Zaterdag 19 oktober

Slentime – Heemskerk

Dinsdag 31 december

Egt Slender You – Spijkenisse