Ben jij die energieke HR adviseur, die toe is aan een volgende stap bij een ambitieuze organisatie?

Dan biedt ReumaNederland jou een prachtige uitdaging.

In Nederland hebben ruim 2 miljoen mensen reuma. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Zoveel mensen die niet kunnen leven zoals ze willen. ReumaNederland accepteert niet dat reuma een rem op ons leven is. We investeren in baanbrekende oplossingen. We vechten voor betere behandelingen. Voor zichtbaarheid en begrip. We zetten reuma op de agenda en schuiven aan in Den Haag. Wij brengen Nederland in beweging en we stoppen pas als iedereen met reuma weer mee kan doen. Om dit te bereiken zoeken we op korte termijn een

HR adviseur M/V

voor 24-28 uur per week

Onze organisatie is volop in beweging en zit middenin een ambitieuze en boeiende transitie. Het afgelopen jaar hebben wij, met behulp van honderden externe stakeholders,  gewerkt aan onze nieuwe, organisatiebrede speerpunten. De invulling van deze speerpunten vormt nu ook de basis voor onze interne transitie: Structuuraanpassingen, een nieuwe manier van werken en de verbouwing van ons pand. Om te komen tot een moderne, open en energieke organisatie die klaar is voor de toekomst. Wij zoeken een enthousiaste HR adviseur die dit proces gaat helpen begeleiden. Je hoeft nog niet die zeer ervaren kracht te zijn, we vinden je instelling en persoonlijkheid nog belangrijker. Uiteindelijk word jij verantwoordelijk voor alle HR-zaken binnen de organisatie, maar op de korte termijn worden we hierbij extern ondersteund. Wat jou de kans biedt om heel veel te leren.

Wie ben jij?

Je bent een allround HR professional die zich thuis voelt in een veranderende organisatie. Je bent een goede sparringpartner en schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus. Je neemt een coachende en begeleidende rol aan richting de medewerkers en de teamleads en als het gaat om het HR beleid geef je gevraagd en ongevraagd advies over de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Daarnaast voel je je thuis in een ondernemende en platte organisatie waar hands-on mentaliteit wordt gewaardeerd. En natuurlijk vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen door te werken voor ReumaNederland!

Werkzaamheden

 • Nauw betrokken bij alle facetten van de interne transitie (cultuurprogramma, structuurwijzigingen, verbouwing, aanpassing arbeidsvoorwaarden etc)
 • Adviseren en informeren van de medewerkers, teamleads en de directeur
 • Voeren van de personeels- en salarisadministratie, samen met de medewerker financiën / HR
 • Uitvoeren van het gehele werving- en selectie proces
 • Verzorgen van de ziek- en betermeldingen en het casemanagement indien nodig

Jouw profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring als HR adviseur
 • Je hebt kennis van de actuele HR wet- en regelgeving
 • Je hebt affiniteit met de zorg en/of goede doelen
 • Je werkt zelfstandig en gewend initiatief te nemen
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • En vanzelfsprekend ben je toegankelijk en open naar al je collega’s

Arbeidsvoorwaarden

 • ReumaNederland heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het startsalaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de € 3.000 en € 3.700 bij een fulltime aanstelling.
 • De aanstelling is in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot verlenging bij goed functioneren en gelijk gebleven bedrijfsomstandigheden.

Interesse?

Kijk voor meer informatie op www.reumanederland.nl of neem contact op met Jan-Willem Förch, algemeen directeur of met Myra van Velzen, HR adviseur op 020-5896404. Sollicitaties met curriculum vitae en motivatie graag per e-mail richten aan ReumaNederland, t.a.v. de heer Jan-Willem Förch, via sollicitatie@reumanederland.nl