Steeds meer mensen zoeken naar informatie via internet. Daarnaast vergeten patiënten meer dan 50% van het gesprek met hun arts. We bieden u als zorgprofessional daarom graag een nieuwe manier om betrouwbare informatie veilig bij uw patiënt te krijgen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Inforium.

Wat is Inforium

Inforium is een online service, waarmee u de patiënteninformatie van ReumaNederland op maat aan uw patiënt kunt sturen; eenvoudig, snel en met respect voor de privacy van uw patiënt.

Voordeel van deze samenwerking is niet alleen dat uw patiënt de juiste informatie op het juiste moment krijgt, ook helpt deze manier van werken patiënten in de voorbereiding op de volgende afspraak bij de reumatoloog of reumaverpleegkundige. Zo zorgt betrouwbare en begrijpelijke patiënteninformatie voor meer kennis bij uw patiënt en draagt het bij aan shared decision making.

Voordelen Inforium

Voor u als  zorgprofessional

  • U beschikt 24/7 over betrouwbare informatie van ReumaNederland
  • Informatie kunt u vóór, tijdens en na een bezoek mailen
  • U kunt selecteren welke informatie voor uw patiënt op dit moment relevant is
  • Door uw patiënt vooraf van informatie te voorzien komt deze beter voorbereid bij een afspraak
  • U ondersteunt het proces van Samen Beslissen
  • De informatie is makkelijk te printen en te downloaden vanaf de website.

Zo werkt Inforium

U klikt relevante informatiesets aan die voor uw patiënt op dat moment van belang zijn. Uw patiënt ontvangt de links naar de betreffende informatie in zijn of haar mailbox en kan de informatie direct bekijken, later nog eens teruglezen of delen met anderen.  Ook filmpjes zijn op deze manier handig door te sturen.

U weet precies wat u uw patiënt hebt toegestuurd en u kunt daar later op terugkomen.

Bekijk de demofilm

 

Speciaal tarief licentie

ReumaNederland biedt u als zorgprofessional in de reumatologie een Inforium-licentie aan voor het speciale tarief van € 35 per maand (normaal tarief is € 99). Hiermee krijgt u toegang tot alle informatie van ReumaNederland. Iedereen binnen uw instelling kan gebruikmaken van deze licentie.

Aanvragen licentie

Vul het aanmeldformulier op onze website in om deze speciale licentie van Inforium aan te vragen. Nadat uw aanmelding verwerkt is en wij het logo en de contactgegevens van uw zorginstelling hebben ontvangen, wordt uw baliescherm aangemaakt. U ontvangt de inloggegevens en een toelichting voor het gebruik.

Naar aanmeldformulier

Betrouwbare informatie

Samen met de NVR, NOV en NHPR werken we aan betrouwbare, begrijpelijke en toegankelijke patiënteninformatie op de website van ReumaNederland. De informatie sluit op deze manier zo goed mogelijk aan op het dagelijks leven van mensen met een vorm van reuma.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Om uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, hebben we een special e-mailadres aangemaakt inforium@reumanederland.nl.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.