Verreweg de makkelijkste en snelste manier om een donatie aan ReumaNederland te doen: via ons speciale donatieformulier. U kiest zelf of u een eenmalige of periodieke donatie doet en voor welk bedrag. Wij zijn blij met elke geldelijke steun die het ons mogelijk maakt onze doelen te behalen!

Eenvoudig en snel doneren met uw mobiel. Dat kan met Tikkie. Scan daarvoor met de Tikkie-app (iOS of Android) of uw mobiele bank-app de onderstaande QR-code. U kunt ook op deze link klikken scannen is dan niet nodig.

U kiest vervolgens zelf het te doneren bedrag en rondt de transactie af via uw eigen bankomgeving. De omschrijving van deze donatie vindt u in uw bankgegevens terug als ‘Donatie ReumaNederland‘.

 

Ook voor een terugkerende (periodieke) donatie kunt u ons donatieformulier gebruiken. U geeft zelf aan welk bedrag wij met welke regelmaat van uw bankrekening mogen afschrijven. En natuurlijk kunt u deze machtiging altijd weer stopzetten.

Maak (al dan niet regelmatig) een bedrag over op ons IBAN:                  NL64ABNA 0433 533 633, t.n.v. St. ReumaNederland, Amsterdam. Heel hartelijk dank voor uw gift(en)!

 

Een speciale vorm van schenken met mogelijk interessante fiscale voordelen voor u als schenker. U leest er op onze speciale pagina Periodieke Schenkingen alles over.

Wilt u nalaten aan ReumaNederland? Dan moet u dat vastleggen in een testament. Hiervoor heeft u een notaris nodig. Dat kan uw eigen notaris zijn, maar het Servicebureau Schenken en Nalaten kan u helpen om een notaris in uw omgeving te vinden.

Het bedrag of de (onroerende) goederen die u nalaat, komen geheel ten goede aan ReumaNederland. Wij zijn door de Belastingdienst goedgekeurd als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) en deze instellingen zijn vrijgesteld van erfbelasting.

Op onze speciale pagina Nalaten, leest u meer gedetailleerde informatie over deze vorm van schenken.

U kunt meespelen met de VriendenLoterij of Lotto en daarmee de strijd tegen reuma steunen. De inkomsten uit loterijen zijn onmisbaar voor ReumaNederland.

Hier leest u precies hoe u via uw lot bijdraagt aan onze doelstellingen.

Als u een SMS-bericht stuurt naar nummer 4333 met alleen het woord REUMA, dan doneert u eenmalig twee euro (€ 2,-) aan ReumaNederland via uw telefoonrekening.

ReumaNederland is volledig afhankelijk van de donaties en giften die wij van mensen en bedrijven ontvangen. Wij ontvangen namelijk geen enkele financiële overheidssteun.

Gelukkig zijn er veel mensen en organisaties die ons een warm hart toedragen en zodoende ons werk mogelijk maken: wetenschappelijk onderzoek financieren, voorlichting geven en belangen behartigen. Helpt u daaraan mee?

Donateur worden kan op verschillende manieren. Hierboven ziet u de verschillende vormen. U bepaalt hoe u ons financieel ondersteunt. Ieder gift is welkom! Alvast heel hartelijk dank voor uw steun.