Speel mee met de VriendenLoterij Bingo en steun ReumaNederland.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen.

Al sinds 2004 is ReumaNederland begunstigde van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Foto: Roy Beusker

Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo, € 10.000,-  een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

ReumaNederland aanwijzen als vriend.

Wint u een (geld)prijs dan kunt u ReumaNederland als uw vriend aanwijzen. Dan kan er nog meer besteed worden aan reuma-onderzoek.

Een lot kost vanaf januari 2021 € 14,25 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Op ‘VriendenLoterij Bingo’, hoe werkt het eigenlijk’ vindt u meer informatie.

Van uw lot gaat in 2021 minimaal 40% direct naar ReumaNederland. Wint u ook een (geld)prijs dan kunt u ReumaNederland als uw vriend aanwijzen. Dan kan er nog meer besteed worden aan reuma-onderzoek.

Koop hier uw lot in de VriendenLoterij.