Speel mee met de VriendenLoterij en steun ReumaNederland.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen.

Al sinds 2004 is ReumaNederland begunstigde van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 46 goede doelen en ruim 3.300 clubs en verenigingen in Nederland. In 2019 werd ruim € 61.8 miljoen aan de goede doelen, clubs en verenigingen gegeven. Vanaf 1998 tot nu gaat het om een bedrag van ruim € 967 miljoen!

Foto: Roy Beusker

Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo, € 10.000,-  een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

ReumaNederland aanwijzen als vriend.

Wint u een (geld)prijs dan kunt u ReumaNederland als uw vriend aanwijzen. Dan kan er nog meer besteed worden aan reuma-onderzoek.

Een lot kost vanaf januari 2020 € 14,00 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Op vriendenLoterij.nl/speluitleg vindt u meer informatie.

Van uw lot gaat in 2020 minimaal 40% direct naar ReumaNederland. Wint u ook een (geld)prijs dan kunt u ReumaNederland als uw vriend aanwijzen. Dan kan er nog meer besteed worden aan reuma-onderzoek.

Koop hier uw lot in de VriendenLoterij.