U kunt meespelen met de VriendenLoterij of de Nederlandse Loterij en daarmee de strijd tegen reuma steunen. De inkomsten uit loterijen zijn onmisbaar voor ReumaNederland.

VriendenLoterij

Gaat u meespelen met de VriendenLoterij? Dan kunt u de helft van uw maandelijkse inleg rechtstreeks toewijzen aan ReumaNederland. Lees meer over de Loterij voor Vrienden: VriendenLoterij.

Over 2018 heeft ReumaNederland € 777.188 gekregen.

Vanaf januari 2019 is de lotprijs € 13,75 per trekking. Op VriendenLoterij.nl/speluitleg vindt u meer informatie.

Speel mee op VriendenLoterij.nl en steun ReumaNederland. Samen naar een beter leven met reuma.

Bedank onze donateurs, geef een cadeautje!

In de week van 18 t/m 23 maart is onze collecte. Dan gaan ruim 45.000 collectanten de deur langs om te collecteren. Iedere donateur ontvangt in samenwerking met de VriendenLoterij een bedankvoucher als dank voor hun gift. Hiermee maken zij geheel vrijblijvend kans op mooie geldprijzen welke aangeboden worden door de VriendenLoterij. Meedoen is helemaal gratis en zonder verplichtingen. De donateur hoeft dus geen deelnemer van de loterij te zijn of te worden.

Nederlandse Loterij: Waar heel Nederland wint

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Hun missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Er kunnen namelijk heel veel mensen winnen en dan wordt niet alleen de miljoenen aan prijzengeld bedoeld.

De Nederlandse Loterij investeert namelijk ook miljoenen in de Nederlandse sport en in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Vandaar de claim: waar heel Nederland wint.

Al sinds de oprichting van de voorloper van de Nederlandse Loterij in 1961, krijgt ReumaNederland een jaarlijkse bijdrage. Over 2017 bedroeg die € 390.000 !