Samen reuma

Er is veel vraag naar het uitwisselen van ervaringen en het delen van tips. Daarom heeft ReumaNederland een besloten Facebook-groep ingericht voor alle mensen met een vorm van reuma: ‘Samen reuma’. In deze groep zijn alle mensen met een vorm van reuma welkom. Zij kunnen in beslotenheid ervaringen uitwisselen, vragen stellen en hun hart luchten.

Ervaringsdeskundige vrijwilligers beheren deze pagina. Zij zorgen ervoor dat de discussies prettig verlopen. Om ervoor te zorgen dat de pagina een fijne plek blijft om ervaringen te delen en om in contact te komen met andere leden, hebben zij bijvoorbeeld een aantal spelregels opgesteld.

Voor de beheerders is er een aparte besloten pagina. In deze groep stellen ze elkaar vragen over berichten en maken ze afspraken wie wat oppakt. Twee maal per jaar komen de beheerders bij elkaar om zaken live door te spreken en af te stemmen.

Meer informatie of aanmelden

Wil je meer weten over de Facebook-groep?
Meld je aan voor ‘Samen reuma’

Wil je meer informatie over de functie van beheerder of heb je interesse om als beheerder actief te zijn binnen de Facebook-groep? Stuur een e-mail naar Christa Grootveld (Coördinator Ervaringsdeskundigheid): C.Grootveld@reumanederland.nl.

Lijkt het jou ook wat om beheerder te zijn? We hebben momenteel 2 vacatures.
Meld je aan via het aanmeldformulier