Thuiscollecte

Hoe werkt de Thuiscollecte?

Met de Thuiscollecte kun je met je mobiele telefoon gemakkelijk collecteren in eigen kring. Bijvoorbeeld onder vrienden, familie, de buurtapp of collega’s. En dat gewoon thuis vanaf de bank. Het is een leuke, nieuwe manier, waarbij je precies kan zien hoeveel je straks hebt opgehaald. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levens veranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Voorafgaand aan de collecteweek ontvang je via mail en/of SMS alles wat je nodig hebt om van start te gaan. Klik hier voor meer informatie.

De rem van reuma

Reuma remt het dagelijkse leven van meer dan 2 miljoen Nederlanders. Allemaal mensen die wel willen, maar niet moeiteloos kúnnen meedoen in onze maatschappij. Mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Dat is de rem van reuma. Niet vrijuit leven, werken en bewegen. Strijd samen met ReumaNederland tegen de rem van reuma!

Bedankt!

Ik word Thuiscollectant!

Geweldig dat jij je tijdens de collecteweek van 21 t/m 26 maart in wilt zetten voor meer dan 2 miljoen Nederlanders die dagelijks te maken hebben met de rem van reuma.

Op 18 maart ontvang je via mail of SMS alles wat je nodig hebt om van start te gaan met je eigen Thuiscollecte. Wil je alvast meer weten?

Klik dan hier.

 

 

Ja, ik kom in beweging!

Ik word thuiscollectant
Let a.u.b. op de verplichte velden.
Je mobiele nummer is nodig voor de Thuiscollecte
Onze privacybelofte