Alle informatie over reuma en leven met reuma digitaal, veilig en binnen een paar klikken in de e-mail inbox van uw patiënt

Met het invullen van dit formulier meldt u uw instelling aan voor de speciale ReumaNederland licentie van Inforium. Met deze licentie krijgt u toegang tot de Infoset ReumaNederland, informatie die is samengesteld in nauwe samenwerking met o.a. de NVR. Iedereen binnen uw instelling kan hiermee heel eenvoudig de patiënt voorzien van de juiste voorlichting op het juiste moment.

De licentiekosten bedragen slechts € 37,50 per maand (excl. BTW) en de licentie is na het eerste jaar per maand opzegbaar. De licentiekosten worden per jaar gefactureerd.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar inforium@reumanederland.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Hoe werkt Inforium

Bedankt!

Dank voor het invullen van het aanmeldformulier voor de speciale ReumaNederland licentie van Inforium.

 

U ontvangt binnenkort de opdrachtbevestiging voor deze licentie, die ondertekent dient te worden door een tekenbevoegd persoon. U wordt dan ook gevraagd om de contactgegevens van uw instelling te controleren en het logo aan te leveren, die gebruikt zullen worden in de automatisch te genereren e-mails bij het versturen van informatie vanuit uw Inforium licentie.

 

Na ondertekening van de opdrachtbevestiging ontvangt u van Inforium een factuur voor de licentiekosten. De maandelijkse licentiekosten van € 37,50 worden in één keer gefactureerd voor het hele jaar. Tevens zal Inforium u de inloggegevens voor uw Inforium baliescherm toesturen.

 

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar inforium@reumanederland.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Naam instelling*

Adresgegevens*

Contactpersoon

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Met het invullen van mijn telefoonnummer, geef ik ReumaNederland toestemming mij telefonisch te benaderen.

Tekenbevoegde

Voor- en achternaam*

Functie*