1,5 miljoen Nederlanders leven nu dagelijks met de pijn van artrose. De gevolgen van artrose op het leven van Jill en al die andere 1,5 miljoen Nederlanders kunnen we niet accepteren. Daarom gaat ReumaNederland de strijd aan tegen artrose. Zodat mensen zoals Jill weer hun dromen waarheid zien worden.

Leven met artrose

Dingen die voor anderen vanzelfsprekend zijn, zullen dat voor Jill nooit meer zijn. “De pijn is nooit weg en daardoor gaan veel dingen moeizamer. Sporten, wat ik ontzettend graag deed, kan ik niet meer. Maar ook tuinieren, het huishouden, boodschappen doen, zorgeloos uitgaan met vriendinnen en met mijn neefjes spelen…Terwijl ik nu in de bloei van mijn leven zou moeten zijn.”

Jill’s verhaal is niet uniek. Zij is één van de 1,5 miljoen mensen in Nederland die zijn getroffen door artrose. En dat worden er alleen maar meer. Als we niets doen, is artrose in 2040 de ziekte waar de meeste Nederlanders aan lijden. Een ziekte die miljoenen levens letterlijk stil zet. Dus tijd om artrose te stoppen!

Jouw bijdrage maakt het verschil!

Als donateur draag jij bij aan levensveranderend onderzoek naar reuma en baanbrekende oplossingen. ReumaNederland komt op voor patiënten en strijdt voor hun belangen. Strijd jij ook mee tegen artrose?

Bedankt!

Heel erg bedankt voor je donatie. Samen met ons strijd je mee tegen de rem van reuma!

En dat is hard nodig. Ruim 2 miljoen mensen worden dagelijks geremd door reuma. Jouw steun maakt baanbrekend onderzoek en levensveranderende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk.

Lees meer over onderzoek naar reuma

Ja, ik doneer aan ReumaNederland

Let a.u.b. op de verplichte velden.

Bedrag

Gegevens

Betaling

Met het versturen van dit formulier machtig ik ReumaNederland om de incasso uit te voeren
Met het versturen van dit formulier machtig ik ReumaNederland om de incasso uit te voeren.
Lees onze privacybelofte