Coördinator (Sponsor)evenementen
(Amsterdam, 32 uur)

ReumaNederland is op zoek naar een ervaren Coördinator (Sponsor)evenementen met een commercieel organisatietalent. In deze diverse en uitdagende functie organiseer jij acties en spot jij kansen waarmee jij de zichtbaarheid van ReumaNederland vergroot en fondsenwervende doelstellingen weet te behalen. Wil jij werken in een groeiende en ambitieuze organisatie waar jij de ruimte krijgt om eigen initiatieven te ontplooien? Kom werken bij ReumaNederland!

Wat ga je doen?

In deze rol houd je je bezig met het bedenken en uitvoeren van sponsorevenementen en actiemarketing, van concept tot succesvolle activiteit. Hiermee weet jij onze zichtbaarheid te vergroten en fondsen te werven. Tevens onderzoek jij bij welke bestaande (lokale)evenementen wij als organisatie kunnen aansluiten en welke samenwerkingen beter benut kunnen worden. Daarbij zorg je voor het werven van deelnemers voor deze evenementen en het aanjagen van de inkomsten per deelnemer (o.a. via het Kentaa-platform).

Daarnaast ben jij de spil die het overzicht bewaart in grote projecten, zoals de collecte en publiekscampagnes, zodat jouw collega’s weten wat hen te doen staat. In beide rollen werk je nauw samen met communicatiemedewerkers, online marketeer, fondswervers en de databasemanager.

 • Je weet als geen ander hoe je een actie of event opzet. Je coördineert evenementen van idee tot realisatie en evaluatie en betrekt hierbij vrijwilligers;
 • Jij tilt evenementen naar een hoger plan en draagt bij aan een doorgroei van nieuwe concepten;
 • Je neemt de leiding in het ontwikkelen en uitvoeren van acties en events om fondsenwervende doelstellingen te behalen;
 • Je coördineert grote projecten en bewaakt de planning en voortgang van het project;
 • Je maakt heldere plannen voor je collega’s en monitort en evalueert projecten vanuit jouw expertise;
 • Je bent bekend met deelnemersregistratie, voeren van onderhandelingen met leveranciers, aansturen van bureaus, planning, voortgangs- en budgetbewaking.

 Wie ben jij?

Jij bent creatief, denkt out of the box en zit vol ideeën, waardoor je ook ad-hoc campagnes binnen no-time kunt opzetten. Je houdt de regie, brengt structuur aan en daarnaast weet je als verbinder precies hoe je mensen en collega’s in beweging krijgt. Verder herken jij je in de volgende punten:

 • HBO werk- en denkniveau en je hebt minstens 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in een rol als projectleider;
 • Je hebt affiniteit met chronische aandoeningen / reuma/ artrose en weet dit ook over te brengen;
 • Je hebt een ondernemende en commerciële instelling, wat je drijft om altijd het beste uit jezelf en anderen te halen;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en weet wat er nodig is om deadlines te halen;
 • Je hebt ijzersterke communicatieve skills en zet die in bij het samenwerken en schakelen tussen verschillende partijen;
 • Je herkent je in de kernwaarden van ReumaNederland; Voorvechter, Vernieuwer en Verbinder;
 • En natuurlijk vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen door te werken voor ReumaNederland!

Wat bieden wij jou?

Een warme, ambitieuze, maatschappelijke organisatie waar hands-on mentaliteit wordt gewaardeerd en waar je veel ruimte krijgt om je persoonlijk en inhoudelijk verder te ontwikkelen. Je wordt omringd door ondernemende collega’s in een zelforganiserend team die eigenaarschap en zelfstandigheid belangrijk vinden. Daarnaast heeft ReumaNederland een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Daarin vind je onder meer:

 • Een marktconform salaris in overeenstemming met zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een eindejaarsuitkering van 5%
 • 6 weken vakantie per jaar
 • Pensioenregeling
 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Over ReumaNederland

In Nederland hebben ruim 2 miljoen mensen reuma. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Zoveel mensen die niet kunnen leven zoals ze willen.  ReumaNederland accepteert niet dat reuma een rem op ons leven is.

We investeren in baanbrekende oplossingen en onderzoek naar betere behandelingen. We vechten voor meer aandacht voor de belangen van mensen met reuma. We zetten reuma op de agenda in Den Haag, brengen Nederland in beweging en stoppen pas als iedereen met reuma weer mee kan doen.

Ons doel is om van reuma in 2040 een omkeerbare aandoening te maken. Deze doelen bereiken we door ons werk te focussen op een aantal speerpunten. Onze organisatie is volop in beweging en zit middenin een transitie om uit te bloeien tot een moderne, open en energieke organisatie die klaar is voor de toekomst. En bij nieuwe plannen, ontstaan ook nieuwe functies. Help mee het nieuwe ReumaNederland op te bouwen. Doe jij mee?

Interesse?

Ben je enthousiast en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatie naar sollicitaties@reumanederland.nl. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Dieu-Donnée Damrow, HR adviseur op 06-49372190.  Voor meer informatie over ReumaNederland, ga naar www.reumanederland.nl.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!