E-mail: info@reumanederland.nl
Telefoon: 020 589 64 64

ReumaNederland is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is ReumaNederland bereikbaar van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Donateurs

Voor het doorgeven van adreswijzigingen, mutaties en/of opzegging van uw donateurschap kunt u contact opnemen met onze donateursservice:

e-mail: donateurs@reumanederland.nl
telefoon: 020 589 64 75
IBAN-rekeningnummer: NL 64 ABNA 0433533633

Pers

020 589 6462
06 46 001 009

Vragen over de collecte

Voor een dringende vraag over de collecte, kun je contact opnemen met de afdeling collecteorganisatie. Telefoon: 020 589 6480 of per e-mail: vrijwilligers@reumanederland.nl

Adres en route

Postadres van ReumaNederland
ReumaNederland
Postbus 59091
1040 KB Amsterdam

Bezoekadres van ReumaNederland
Admiraal Helfrichstraat 1
1056 AA Amsterdam

Met het openbaar vervoer is het ReumaNederland gemakkelijk te bereiken.

Per tram:
Met lijn 13 (vanaf station Amsterdam Centraal) stap je bijna voor de deur van ReumaNederland uit (halte Adm. Helfrichstraat). Direct voor je is de Adm. Helfrichstraat. Deze loop je in en na circa 50 meter zie je aan je linkerhand ReumaNederland. Lijn 7 (vanaf station Amsterdam-Amstel) stopt op het Mercatorplein. Je loopt de Jan Evertsenstraat in en gaat na ongeveer 250 meter rechtsaf de dr. Jan van Breemenstraat in.

Per sneltram:
• Lijn 50 (ringlijn vanaf station Amsterdam-Duivendrecht of vanaf station Amsterdam-Sloterdijk). Uitstappen halte Jan van Galenstraat en 10 à 15 minuten lopen langs de Jan van Galenstraat.
• Vanaf halte Jan van Galenstraat kunt u ook tram 13 nemen (richting Centraal Station). Je stapt uit bij halte Adm. Helfrichstraat. Direct voor je is de Adm. Helfrichstraat. Deze loopt u in en na circa 50 meter zie je aan je linkerhand ReumaNederland.

Per bus:
Lijn 15 (vanaf station Amsterdam-Amstel of station Amsterdam-Sloterdijk) of lijn 18 (vanaf station Amsterdam-Centraal). Vanaf het Mercatorplein loop je richting snelweg. Na circa 5 minuten lopen ga je rechtsaf de Adm. Helfrichstraat in. Na ongeveer 50 meter is ReumaNederland aan je linkerhand.

ReumaNederland ligt aan de ringweg A10-west. In de omgeving van het Jan van Breemeninstituut is alleen betaald parkeren mogelijk. Je kunt bij de balie vragen of er nog parkeerkaarten vrij zijn. Zo ja, dan kun je er een lenen met je rijbewijs als onderpand.

Gebruik je een navigatiesysteem? Voer het volgende adres in:
Admiraal Helfrichstraat 6
Amsterdam

Circa 100 meter zuidelijker zie je aan de andere zijde van de straat de ingang van ReumaNederland.

Routebeschrijving:
• Vanuit de richting Schiphol, Den Haag en Utrecht neem je afslag Geuzenveld, Slotermeer, de Baarsjes (105). Bovenaan bij de stoplichten ga je rechtsaf richting De Baarsjes Food Center. Na circa 150 meter op de Jan van Galenstraat sla je rechtsaf. Je rijdt als het ware terug in de richting van de snelweg (langs het zwembad). Je volgt de bocht naar links (Adm. Helfrichstraat), waarna je aan de rechterkant ReumaNederland ziet.

• Vanuit de richting Purmerend, Zaandam neem je afslag Geuzenveld, Slotermeer, de Baarsjes (S105). Bovenaan bij de stoplichten ga je linksaf richting De Baarsjes Food Center. Na circa 150 meter op de Jan van Galenstraat sla je rechtsaf. Je rijdt als het ware terug in de richting van de snelweg (langs het zwembad). Je volgt de bocht naar links (Adm. Helfrichstraat), waarna je aan de rechterkant ReumaNederland ziet.

Suggestie of klacht

Suggesties en klachten helpen ons bij het verbeteren van ons werk. Daarom vinden we het belangrijk om deze serieus te nemen. Wij streven ernaar om ons beleid zo goed mogelijk vorm te geven en uit te dragen. Daarbij spelen onder meer inhoud, bereikbaarheid, snelheid van werken, bejegening en informatievoorziening een rol.

Om uw suggesties en klachten, maar ook opmerkingen of problemen, zo zorgvuldig mogelijk te behandelen, hebben we een formulier gemaakt.  U kunt dit formulier ook printen, invullen en sturen naar:

ReumaNederland
t.a.v. Klachtenafhandeling
Postbus 59091
1040 KB Amsterdam

Klik hier voor het klachtenformulier

Na ontvangst van uw formulier, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om u binnen 1 week te beantwoorden.  In bijzondere gevallen kan dit oplopen tot maximaal 21 dagen.

Klachten worden niet alleen beantwoord, maar ook geanalyseerd. In ons jaarverslag doen wij jaarlijks melding van het aantal klachten dat wij hebben ontvangen. Naar aanleiding van de klachtenanalyse kunnen er aanpassingen plaatsvinden in de werkwijze van ReumaNederland.

Klachtenprocedure ReumaNederland

Volg ReumaNederland