Jongerenweekend ReumaUitgedaagd! op locatie

Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud? Er is een ReumaUitgedaagd! training speciaal voor jongeren ontwikkeld. Op deze leeftijd loop je nou eenmaal tegen andere dingen aan dan in je verdere volwassen leven.
Je neemt steeds vaker je eigen beslissingen, bijvoorbeeld op het gebied van vrienden, verkering, tijdsbesteding en je toekomst.
Maar wat doe je als je vrienden gaan stappen, terwijl jij eigenlijk te moe bent?
Wanneer vertel je je nieuwe vriend/vriendin dat je reuma hebt?
Wat doe je als je wilt vrijen, maar veel last hebt van je gewrichten?
Hoe vertel je op school of op jouw werk wat je hebt?
Tijdens de ReumaUitgedaagd! training werk je in een vertrouwelijke setting met een klein aantal jongeren samen aan thema’s als: medicijnen, communicatie,relaties, intimiteit, sporten en bewegen, pijn, een dipje en vermoeidheid
Jonge trainers die zelf reuma hebben begeleiden de groep. Zij weten hoe het is om tegen bepaalde dingen aan te lopen. Zij vertellen je niet hoe jij je leven met reuma moet leiden, maar samen gaan jullie aan de slag wat de beste manier voor jou is. Jouw persoonlijke doelen staan hierbij centraal.

Jongeren training (op locatie)

Aanmelden

Jongerenweekend

13 november 2020
17:00 - 18:00

Informatie

Organisatie: ReumaNederland
Kosten: €225
Aanmelden vóór: 10 november 2020

Aanmelden

Locatie

Hotel De Bergse Bossen
Traaij 299, 3971 GM Driebergen-Rijsenburg
Toevoegen aan mijn agenda 13 november 2020 15 november 2020 Europe/Amsterdam Jongerenweekend

Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud? Er is een ReumaUitgedaagd! training speciaal voor jongeren ontwikkeld. Op deze leeftijd loop je nou eenmaal tegen andere dingen aan dan in je verdere volwassen leven. Je neemt steeds vaker je eigen beslissingen, bijvoorbeeld op het gebied van vrienden, verkering, tijdsbesteding en je toekomst. Maar wat […]

Hotel De Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM Driebergen-Rijsenburg LAURA. Thurlings l.thurlings@reumanederland.nl