Voorwaarden

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op het via deze website te bestellen Handboek voor mensen met artrose.

U ontvangt één gratis exemplaar van het handboek als u een minimum giftbedrag heeft gedaan van € 25,- naar aanleiding van ons donatieverzoek t.b.v. de combinatiebehandeling knieartrose én om toezending van het handboek heeft verzocht via het formulier op onze website.

Hierbij is het invullen van uw betaalkenmerk (16 cijfers) cruciaal. Vul dit dus correct en volledig in. U vindt dit betaalkenmerk op de acceptgirokaart die onderaan de brief is gehecht.

De beschikbaarheid van het handboek is beperkt, vraag het handboek dus snel aan en garandeer hiermee de levering. Aanvragen kan tot en met 5 december 2019. Levering geschiedt uiterlijk binnen 4 werkweken na uw aanvraag; na de wekelijkse verwerking van de donaties. Het handboek wordt vanwege de portokosten alleen binnen Nederland gestuurd (exclusief overzeese gebiedsdelen).

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en het handboek mag niet worden (door)verkocht.