Voorwaarden

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de door DagjeWellness.nl ter beschikking gestelde activatiecodes. Met deze activatiecodes kan een dagje wellness bij één van de zeven deelnemende wellnessresorts worden geboekt. Wel zal er sprake zijn van boekingskosten. Deze verschillen per dag en per resort (minimaal € 4,95 en maximaal € 8,25 per persoon).

Aanvragen van de activatiecode kan tot en met 1 mei 2019.

U ontvangt de activatiecode als u een minimum giftbedrag heeft gedaan en de activatiecode heeft aangevraagd via het formulier op onze website en/of als u een vrijwilliger bent in onze collecte.

De beschikbaarheid van de unieke activatiecode is beperkt, reserveer snel online en garandeer uw reservering. De geldigheid van de activatiecodes is tot en met 15-10-2019 (voor de donateurs) en tot en met 15-09-2019 (voor de collectevouchers).

Via dagjewellness.nl zet u uw activatiecode om in een e-ticket voor een deelnemend resort naar keuze. Tijdens uw feitelijke boeking ziet u ook precies wat de actuele boekingskosten per persoon per dag zijn.

Vooraf online reserveren is verplicht.

De unieke activatiecode is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of kortingsvouchers en mag niet worden doorverkocht.

Uw e-ticket is niet in te wisselen tegen contanten.