Binnen de unit Fondsenwerving zijn wij per direct op zoek naar een resultaatgerichte

Accountmanager / Relatiebeheerder M/V
Voor 32 – 36 uur per week

Onze ideale kandidaat is een kei in het onderhouden en uitbouwen van contacten en ziet en benut kansen die er liggen.

Wat doe je als Accountmanager / Relatiebeheerder?
Als Accountmanager / Relatiebeheerder verbindt je externe partijen aan de doelstellingen van ReumaNederland. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk met daarin major donors, bedrijven, vermogensfondsen en loterijen. In nauwe samenwerking met de Adjunct Directeur geef je follow-up aan gemaakte afspraken en doet daarbij concrete voorstellen aan externe partijen, plant vervolgstappen en voert deze uit. Zo bouw je aan goede samenwerkingen en een duurzaam netwerk voor ReumaNederland. Belangrijke doelstelling daarbij is het werven van inkomsten voor onze nationale en internationale projecten. Je denkt mee op het gebied van fondsenwerving, signaleert kansen en communiceert de mogelijkheden aan betrokkenen in de organisatie.

Wie ben jij?
Je bent een pro-actief persoon, resultaatgericht en flexibel. Je ziet kansen en weet daarop in te spelen door dit om te zetten in resultaat. Door je aantoonbare werkervaring heb je geen moeite met het onderhouden van externe contacten, ze uit te bouwen en uit te breiden. Daarnaast voel je je thuis in een ondernemende en platte organisatie waar hands-on mentaliteit wordt gewaardeerd. En natuurlijk vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen door te werken voor ReumaNederland!

Werkzaamheden
• Plannen en acties ontwikkelen met betrekking tot fondsenwervende activiteiten
• Leads omzetten in concrete afspraken en daaruit voortvloeiende resultaten
• Netwerk onderhouden en gericht uitbreiden met potentiele zakelijke en particuliere relaties
• Projectaanvragen en verzoeken tot donaties, investeringen, schenkingen en subsidies doen binnen nationale en internationale samenwerkingsverbanden

Jouw profiel
• HBO werk- en denkniveau
• Aantoonbare werkervaring als accountmanager/relatiebeheerder of een soortgelijke functie
• Ervaring in het onderhouden en uitbreiden van een netwerk
• Affiniteit met de zorg en/of goede doelen

Arbeidsvoorwaarden
ReumaNederland heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het startsalaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de € 3.078 en € 4.036 bij een fulltime aanstelling. De aanstelling is een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot verlenging bij goed functioneren en gelijk gebleven bedrijfsomstandigheden.

Voor meer informatie: bel met mevrouw M. van Velzen op 020-589 6464. Sollicitaties met curriculum vitae en uitgebreide motivatie graag per e-mail richten aan ReumaNederland, t.a.v. mevrouw M. van Velzen, adviseur Personeel & Organisatie, via sollicitatie@reumanederland.nl.